Nyheter

Här nedan hittar du våra senaste nyheter inom Axel Johnson och våra koncernbolag.

Filtrera nyheter

2024-03-19

Axel Johnsons bokslut 2023

År 2023 kan summeras till ytterligare ett starkt år för Axel Johnson. Omsättningen uppgick till 126,5 (118,2) miljarder kronor och resultatAX till 4,4 (4,4) miljarder kronor. Under de senaste tio åren har koncernens omsättning och resultat fördubblats, och målet är att upprepa den prestationen under den kommande tioårsperioden.

Läs mer

2024-02-29

Pernilla Oldmark ny EVP People & Culture på Axel Johnson

Pernilla Oldmark ansluter som EVP People & Culture på Axel Johnson i mitten av mars, med uppdraget att koncernens bolag ska vara ledande inom talangutveckling och en stark kraft för ökad mångfald och inkludering i svenskt näringsliv.

Läs mer

2024-01-24

Axelerate ny huvudpartner till Beredskapslyftet och F1RST

Axel Johnsons verksamhetsområde inom mångfald och inkludering, Axelerate, inleder året med att ingå två nya partnerskap. Ett med den ideella föreningen Beredskapslyftet och ett med F1RST. Båda dessa partnerskap handlar om att utnyttja kraften i företagande genom olika initiativ för att främja inkludering och tillvarata mänsklig ambition och förmåga.

Läs mer

2024-01-15

FoodBridge investerar i The Mediterranean Food Lab – fokus på smak

FoodBridge - Axel Johnsons plattform för investeringar i tidiga foodtech-bolag – genomförde under hösten ytterligare en investering. Denna gång i Mediterranean Food Lab (MFL) som genom fermentering utvecklar banbrytande smakingredienser för köttsubstitut och köttsmakande produkter.

Läs mer

2023-09-07

Thomas Ekman tillträder som ny vd i Axel Johnson

Thomas Ekman tillträder idag som vd för Axel Johnson, ett skifte som meddelades redan i oktober 2022. Thomas kommer närmast från rollen som vd på Dustin Group och efterträder Mia Brunell Livfors som varit vd för Axel Johnson sedan 2015.

Läs mer

2023-09-01

Axel Johnsons försäljning av KICKS Group slutförd

Axel Johnson meddelande i slutet av juni försäljningen av KICKS Group till danska Matas. En affär som nu har fullbordats. Med affären skapar Matas, KICKS och Skincity Nordeuropas starkaste skönhetsgrupp.

Läs mer

Visa fler nyheter