Stäng
Hem

Axel Johnson investerar i digitala tillväxtbolag och andra entreprenörsdrivna företag. De är motorer för vår utveckling in i framtiden, och hjälper oss skapa kontakter med entreprenörer, testa nya sektorer och pröva nya affärsmodeller.

MITT LIV
Mitt Liv är ett socialt företag som arbetar för ett inkluderande samhälle och en arbetsmarknad som värdesätter mångfald, och finns idag i Göteborg, Stockholm, Norrköping, Linköping och Malmö. Bolagets kärnverksamhet  är ”Mitt Livs Chans”, som är ett adept- och mentorprogram för personer med utländsk bakgrund som saknar arbete motsvarande kompetens och professionella kontakter och nätverk. Programmet är kostnadsfritt för  adepter och finansieras genom partnersamarbeten med näringsliv och organisationer, som insett värdet och nyttan med ökad mångfald på arbetsplatsen.

Läs mer om Mitt Liv här.

SKINCITY
Sedan april 2021 är Axel Johnson helägare i Skincity. Skincity är en hudvårdsklinik online som erbjuder ett mycket noggrant utvalt sortiment av professionell hudvård och hudvårdande makeup. Bolaget grundades 2011. Sedan Axel Johnson år 2017 ursprungligen investerade i bolaget, har Skincitys försäljning mer än fördubblats från 277 miljoner kronor till 571 miljoner.

Läs mer om Skincity här.