Stäng
Hem

Stefan Fragner ny vd för Skincity

Skincitys grundare och nuvarande ägare har, tillsammans med styrelsen, utsett Stefan Fragner till ny vd för bolaget.

Stefan Fragner kommer närmast från rollen som vd för Happy Socks, där han arbetat i olika roller sedan 2012, bland annat som e-handelschef och COO.

– Stefan har framgångsrikt visat att han har djup förståelse för hållbar utveckling och tillväxt, inte minst under sin tid som vd för Happy Socks, där han vuxit bolagets omsättning i en imponerande takt med god lönsamhet. Vi ser mycket fram emot att få ta del av Stefans erfarenheter av att utveckla snabbväxande bolag i en digital och internationell kontext, säger Jacob Wall, styrelseordförande Skincity.

Skincity grundades av Mikael Kjellman och Annica Forsgren Kjellman år 2011 och omsätter över 400 miljoner kronor, med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Mikael Kjellman har varit vd för Skincity sedan bolaget grundades och kommer nu att ta en strategisk roll i bolaget.

– Vi är mycket glada över att kunna presentera Stefan Fragner som ny vd för bolaget när vi nu går in i nästa tillväxtfas. Vi har lagt en solid grund där vi etablerat Skincity på fyra marknader, och ser stora möjligheter att växa på alla dessa – särskilt vår EMV-portfölj med Skincity som koncept. Jag kommer fortsatt vara aktiv i bolaget och stötta Stefan i detta arbete, säger Mikael Kjellman.

– Jag är otroligt glad över att bli en del av det fantastiska Skincity-teamet. För mig har Skincity alltid varit bäst i klassen på konceptuell e-handel och jag är otroligt imponerad över vad Mikael och Annica, tillsammans med sitt team, uppnått på en väldigt kort tid. Nu ser jag väldigt mycket fram emot att starta nästa kapitel för Skincity, säger Stefan Fragner.

Stefan Fragner tillträder den 20 januari 2020.