Stäng
Hem

Liv Forhaug ny vd och koncernchef för Martin & Servera

Liv Forhaug har utsetts till vd och koncernchef för Martin & Servera. Hon kommer närmast från rollen som direktör för strategi och affärsutveckling för ICA Gruppen, där hon arbetat och ingått i koncernledningen sedan 2013.

– När Martin & Servera-koncernen nu tar nästa steg är det med en ledare med stor erfarenhet av handel med livsmedel, affärsutveckling och digital transformation, säger Caroline Berg, styrelseordförande för Martin & Servera.

Liv Forhaug är civilekonom och har ett långt förflutet som konsult och partner på McKinsey, med fokus på detaljhandel och snabbrörliga konsumentvaror. Hon kommer närmast från ICA Gruppen, där hon i rollen som direktör för strategi och affärsutveckling bland annat lett utvecklingen och lanseringen av ICA:s e-handel och arbetat med förvärv och utveckling av bolag i ICA Gruppen, däribland Apotek Hjärtat och Min Doktor. Hon har också drivit ICA Gruppens digitala agenda, inklusive skapandet av innovationsenheten ICAx samt en central enhet för data och avancerad analys.

Liv Forhaug tillträder rollen om koncernchef för Martin & Servera senast den 1 oktober.

För mer information, besök martinservera.se.