Stäng
Hem

Axel Johnson söker trainee

Axel Johnson är en av Nordens ledande handelskoncerner som bygger och utvecklar verksamheter inom handel och tjänster på den europeiska marknaden med tyngdpunkt i Norden. Koncernbolagen består idag av Axel Johnson International, KICKS, Martin & Servera, Novax, Åhléns samt delägda börsnoterade Axfood och Dustin. Nu söker vi för första gången en trainee till vår koncernledning.

 

 

Arbetsuppgifter
Som trainee på Axel Johnson erbjuds du en unik möjlighet att växla upp din karriär. Uppgifterna kommer att innefatta både strategiska och operativa frågeställningar. Du kommer att få en helhetsbild över gruppen av bolag och stor insyn i hur Axel Johnson, med bas i värdegrund och långsiktighet, leder och utvecklar koncernen. Vi vill att du ska vara en proaktiv leverantör till ledningsgruppen och främst till vår vd, Mia Brunell Livfors.
Traineeperioden löper under tolv månader och vår ambition är att du efter traineetjänstens slut ska följa oss vidare på den resa som började för 145 år sedan.
Du kommer att vara baserad på vårt kontor på Villagatan 6, Stockholm, men arbetet kan komma att innebära en del resor.

Om dig
Vi söker dig som har potential och driv att bli en framtida ledare inom Axel Johnson. Du ska ha akademisk utbildning och något eller några års arbetslivserfarenhet. Du bör vara flexibel, självgående och resultatorienterad med en hög kommunikativ förmåga. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Vi garanterar dig en brant utvecklingskurva och erfarenhet från olika typer av bolag inom handel. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för digital transformation.

Hur går ansökan till?
Låter detta som den chans du väntat på? Skicka i så fall följande underlag till trainee@axeljohnson.se senast den 20 mars 2018.
• CV
• personligt brev, samt
• det PM vår vd, Mia Brunell Livfors, efterfrågar i filmen. Det fiktiva bolaget är ett renodlat e-handelsbolag som omsätter ca 200 msek och verkar på den svenska marknaden. Ditt PM bör vara max 2 A4 långt.

Övrig information
Heltid. Startdatum enligt överenskommelse, dock senast juli 2018. Eventuella frågor kan skickas till Axel Johnsons HR-Direktör Pia Anderberg på pia.anderberg@axeljohnson.se.