Stäng
Hem

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist med ett stort engagemang för att utveckla den svenska måltidsbranschen.

Det kan vara en finkrog eller ett kafé, en förskola eller en rikstäckande restaurangkedja. Liten som stor. Martin & Servera erbjuder sina kunder cirka 50 000 artiklar som med 12 000 leveranser varje dag når kunder över hela Sverige.

Som Sveriges ledande grossistföretag för mat, dryck och utrustning till restauranger och storkök erbjuder Martin & Servera den professionella måltidsmarknaden ett komplett sortiment av varor. Produkterna – till exempel hängmörad entrecôte, bröd för räksmörgåsen och ekologisk kyckling – köps in från hela världen och uppfyller kundernas krav på kvalitet, säkerhet och spårbarhet. Även professionell köksutrustning finns i sortimentet. Dessutom har Martin & Servera marknadens största sortiment av ekologiska produkter.

Martin & Servera-koncernen består av moderbolaget Martin & Servera samt dotterbolagen Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda, Fällmans Kött, Galatea, Still Sparkling Solutions, Chipsters och Diskteknik.

Våra bolag

För oss på Axel Johnson är handel något som utvecklar människor och bygger samhällen. Genom våra bolag träffar vi över en miljon kunder om dagen. Vi ska vara en positiv förändringskraft i de samhällen de är en del av.

Axel Johnson International är en industrigrupp som förvärvar och utvecklar teknikföretag inom utvalda nischmarknader. >
Axfood är ett av Sveriges ledande bolag inom dagligvaruhandeln med ambitionen att leverera bra och hållbar mat. >
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partnemed verksamhet i Norden och Nederländerna. >
Åhléns är Sveriges ledande varuhuskedja med skönhet, hem och mode under ett och samma tak. >
Novax är Axel Johnsons investeringsbolag som letar upp tillväxtföretag som söker partner för att växa. >
KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. >
Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. >
Skincity är en hudvårdsklinik online >