Stäng
Hem

På KICKS arbetar välutbildade makeupartister, hudterapeuter och skönhetsexperter för att kunna erbjuda varje kund en personlig och professionell service samt inspirera till en lustfylld köpupplevelse.

Hela KICKS verksamhet genomsyras av stort engagemang, professionalism, respekt för människor och en ständig vilja att utvecklas som individer och företag.

KICKS unika erbjudande består delvis av KICKS egna produkter men primärt av varumärken som KICKS har ensamrätt på avseende distribution. Ensamrätterna är ofta nischade inom mindre segment med en tydlig profil och historia.

KICKS Club är ett lojalitetsprogram som erbjuder bonus och exklusiva erbjudanden till de drygt 1,5 miljoner aktiva medlemmarna.

KICKS är ett multikanalsföretag i framkant med såväl e-handel som unik lösning för digital handel via butik i Sverige och Norge. Under 2017 öppnade KICKS sina första flagship-butiker, i Göteborg och Malmö. Dessa moderna handelsplatser där kunderna erbjuds ett stort antal tjänster skapar förutsättningar för en ny typ av upplevelsehandel. Via digitala lösningar i butikerna förstärker KICKS känslan av inspiration och vägledning samt kan interagera med kunden på flera olika sätt.

Våra bolag

För oss på Axel Johnson är handel något som utvecklar människor och bygger samhällen. Genom våra bolag träffar vi över en miljon kunder om dagen. Vi ska vara en positiv förändringskraft i de samhällen de är en del av.

Axel Johnson International är en industrigrupp som förvärvar och utvecklar teknikföretag inom utvalda nischmarknader. >
Axfood är ett av Sveriges ledande bolag inom dagligvaruhandeln med ambitionen att leverera bra och hållbar mat. >
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partnemed verksamhet i Norden och Nederländerna. >
Åhléns är Sveriges ledande varuhuskedja med skönhet, hem och mode under ett och samma tak. >
Novax är Axel Johnsons investeringsbolag som letar upp tillväxtföretag som söker partner för att växa. >
KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. >
Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. >
Sedan 2010 har sol vuxit snabbare än något annat energislag. >