Stäng
Hem

På KICKS Group arbetar välutbildade makeupartister, hudterapeuter och skönhetsexperter för att kunna erbjuda varje kund en personlig och professionell service samt inspirera till en lustfylld köpupplevelse. KICKS erbjuder ett omnikanalskoncept med både produkter och service inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Skincity är en hudvårdsklinik online som erbjuder ett sortiment av professionell hudvård och hudvårdande makeup.

KICKS unika erbjudande består delvis av KICKS egna produkter men primärt av varumärken som KICKS har ensamrätt på avseende distribution. Ensamrätterna är ofta nischade inom mindre segment med en tydlig profil och historia. Under 2022 slogs KICKS och Skincity ihop vilket gjort att erbjudandet vuxit och blivit ännu starkare. Idag erbjuds professionell hudvård och rådgivning via Skincity och genom sammanslagningen kan bolagen dra nytta av såväl varandras kompetenser som kund- och marknadsinsikter. Mot kund är KICKS och Skincity fortsatt separata varumärken.

Våra bolag

För oss på Axel Johnson är handel något som utvecklar människor och bygger samhällen. Genom våra bolag träffar vi över en och en halv miljon kunder om dagen. Vi ska vara en positiv förändringskraft i de samhällen de är en del av.

Axel Johnson International är en industrigrupp som förvärvar och utvecklar teknikföretag inom utvalda nischmarknader. >
Axfood är en ledande koncern inom dagligvaruhandeln i Sverige. >
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. >
Novax är en aktiv och långsiktig ägarpartner som investerar i små- och medelstora tillväxtbolag. >
KICKS Group är Nordens ledande skönhetsaktör och består av KICKS och Skincity.
>
Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. >
AxSol är Axel Johnsons yngsta bolag, som startades kring årsskiftet 2019/2020 för att samla investeringar inom solenergi >