Stäng
Hem

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. Bolaget hjälper sina kunder att ligga i framkant med rätt IT-lösning, vid rätt tidpunkt och till rätt pris.

Sedan starten 1984, med försäljning av färgglada disketter i en zoo-butik utanför Stockholm, har Dustin arbetat med att identifiera kundernas behov. Kärnan är e-handel, där man 1995 var pionjärer med att öppna en av de första nätbutikerna i Sverige.

Med hög IT-kompetens, brett utbud och pragmatisk attityd är Dustin en strategisk IT-partner för främst små och medelstora företag men också för stora företag, offentlig sektor och konsumenter.

Bolaget erbjuder idag cirka 280 000 produkter med tillhörande tjänster. Omsättningen verksamhetsåret 2020/21 uppgick till cirka 15,9 miljarder kronor och mer än 90 procent av intäkterna kom från företagsmarknaden.

Dustin Group har cirka 2 000 medarbetare och är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

 

Våra bolag

För oss på Axel Johnson är handel något som utvecklar människor och bygger samhällen. Genom våra bolag träffar vi över en och en halv miljon kunder om dagen. Vi ska vara en positiv förändringskraft i de samhällen de är en del av.

Axel Johnson International är en industrigrupp som förvärvar och utvecklar teknikföretag inom utvalda nischmarknader. >
Axfood är en ledande koncern inom dagligvaruhandeln i Sverige. >
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. >
Novax är en aktiv och långsiktig ägarpartner som investerar i små- och medelstora tillväxtbolag. >
KICKS Group är Nordens ledande skönhetsaktör och består av KICKS och Skincity.
>
Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. >
AxSol är Axel Johnsons yngsta bolag, som startades kring årsskiftet 2019/2020 för att samla investeringar inom solenergi >