Stäng
Hem

Dustin möjliggör för företag och offentlig sektor att hitta de bästa produkterna och lösningarna för sina IT-behov. Man är bryggan mellan tillverkarnas stora utbud och de som vill hitta de bästa produkterna och lösningarna.

Sedan starten 1984, med försäljning av färgglada disketter i en zoo-butik utanför Stockholm, har Dustin arbetat med att identifiera kundernas behov. Kärnan är e-handel, där man 1995 var pionjärer med att öppna en av de första nätbutikerna i Sverige.

Idag erbjuder Dustin cirka 200 000 produkter till konkurrenskraftiga priser och med en snabb och effektiv distribution i hela Norden. Dessutom har man kompletterat sitt hårdvaruerbjudande med tillhörande tjänster, funktioner och lösningar. Därför fungerar Dustin som en one-stop-shop och erbjuder sina kunder en komplett lösning som innebär att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. För privatkunder erbjuder man ett omfattande sortiment av hemelektronik, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

De drygt 900 medarbetarna brinner för att använda sin kunskap till att hjälpa kunderna hitta rätt IT-lösningar. Bolagets huvudfokus ligger på små och medelstora företag. Man växer genom att utvecklas med kundernas IT-behov, gå in på nya marknader och genom att bredda erbjudandet med tillhörande tjänster och lösningar. Med stöd i de olika kompetenser som finns i koncernen når man nya kunder och erbjuder befintliga kunder nya lösningar.

Våra bolag

För oss på Axel Johnson är handel något som utvecklar människor och bygger samhällen. Genom våra bolag träffar vi över en miljon kunder om dagen. Vi ska vara en positiv förändringskraft i de samhällen de är en del av.

Axel Johnson International är en industrigrupp som förvärvar och utvecklar teknikföretag inom utvalda nischmarknader. >
Axfood är ett av Sveriges ledande bolag inom dagligvaruhandeln med ambitionen att leverera bra och hållbar mat. >
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partnemed verksamhet i Norden och Nederländerna. >
Åhléns är Sveriges ledande varuhuskedja med skönhet, hem och mode under ett och samma tak. >
Novax är Axel Johnsons investeringsbolag som letar upp tillväxtföretag som söker partner för att växa. >
KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. >
Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. >
Sedan 2010 har sol vuxit snabbare än något annat energislag. >