Kicks

KICKS erbjuder ett helhetskoncept med skönhetsprodukter inom makeup, doft, hudvård och hårvård till alla som är intresserade av skönhet. Här hittar kunderna ett brett och attraktivt urval av både stora internationella varumärken såväl som små, specialiserade nischprodukter.

I korthet

Nordens ledande kosmetikkedja inom makeup, doft, hudvård och hårvård med cirka 250 butiker i Sverige, Finland och Norge.

Antal anställda: 1 500
Omsättning: 2 693 miljoner SEK
Ägarandel: 100%

Läs mer på www.kicks.se

På KICKS arbetar välutbildade makeupartister, hudterapeuter och skönhetsexperter för att kunna erbjuda varje kund en personlig och professionell service samt inspirera till en lustfylld köpupplevelse.

Hela KICKS verksamhet genomsyras av stort engagemang, professionalism, respekt för människor och en ständig vilja att utvecklas som individer och företag.

KICKS startade 1991 och är en del av Axel Johnson sedan 2002.

KICKS Club är KICKS lojalitetsprogram som erbjuder bonus och exklusiva erbjudanden till sina drygt 1,5 miljoner aktiva medlemmar. KICKS är ett multikanalsföretag i framkant med såväl e-handle som unik lösning för digital handel via butik i Sverigen och Norge.