Karriär

Vi tror på växtkraft – både för människor och företag. Vi tror också att frihet ger utrymme för växtkraft. Därför driver Axel Johnson sina verksamheter i en decentraliserad organisation.

På Axel Johnson tror vi på långsiktighet och utveckling. Vår filosofi är att vara en aktiv och långsiktig ägare. Vi tror på familjeföretaget som en stark ägarform och vi har en lång historia av att bygga och utveckla hållbara företag.

Vi har också stor tillit till våra medarbetare samtidigt som vi förväntar oss ett stort ansvarstagande av alla vi arbetar med.

Är du intresserad av handel tror vi att ett jobb inom Axel Johnson-koncernen kan vara intressant för dig. Genom en mängd olika bolag driver vi verksamheter inom detaljhandel, handel business-to-business och tjänster. Vi erbjuder även våra medarbetare ledarutvecklingsprogram och driver samarbeten med högskolor.

Möjligheter för våra medarbetare

AXADEMIN

Axademin erbjuder ledare inom Axel Johnson-koncernen kompetens- och ledarutveckling och är en mötesplats som genom kunskapsutbyte, kreativitet och dialog bidrar till förnyelse. Flera delar ingår:

– Axiom
Ett unikt ledarutvecklingsprogram som bidrar till mångfald. För våra unga ledare.
Möt Axiom-deltagarna Anna och Daniel >>

– Seminarier
Ger möjligheter till utveckling och nya kunskaper inom olika områden för våra ledare.

– Möten
Vi talar om de viktigaste globala trenderna tillsammans med våra anställda.


Axiom

Ett unikt ledarutvecklingsprogram som bidrar till mångfald. För våra unga ledare.
Möt Axiom-deltagarna Anna och Daniel >>


Axlab – vårt innovationsprogram

Axlab är innovationsprogrammet för alla som jobbar i Axel Johnson-koncernen. Tanken är att våra medarbetares idéer ska bidra till att skapa ännu bättre affärer. På så sätt är våra medarbetare med och påverkar koncernens framtid. Den första upplagan av Axlab genomfördes under 2015. Vinnarna utsågs i Axel Johnsons draknäste och fick dessutom möjligheten att förverkliga sin idé.
Möt Olga som var en av vinnarna i Axlab 2015 >>


Vill du jobba inom Axel Johnson-koncernen?

Du som är intresserad av att söka jobb hos något av våra koncernbolag kan hitta lediga tjänster här.